Opbygning af træterrasse til en god pris

​Drømmer du om en ny træterrasse ude i din have, hvor du kan drikke din morgenkaffe hver eneste sommermorgen?

Hos Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS udfører vi alle former for tømreropgaver. Hvad enten du har brug for professionel hjælp til opbygning af træterrasse eller anden form for udbygning af din bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Fra vores base i Ulstrup kører vi ud til kunder nær Bjerringbro, Randers og Viborg, der sætter pris på at samarbejde med en fagmand, som altid kan stå inde for kvaliteten af sit arbejde. Vi hører også gerne fra dig, hvis du søger en dygtig og erfaren tømrer.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på opbygning af træterrasse kan svinge en del. Det afhænger ikke alene af det materiale, du gerne vil have lavet den i, men også størrelsen på din nye træterrasse spiller ind. Når du samarbejder med os, får du gode råd og kyndig vejledning med i købet. Vi hjælper dig med at finde frem til det materiale, der bedst matcher din bolig og din smag, og vi finder sammen ud af, hvor den optimale placering af træterrassen vil være.

​Vi hjælper dig med andre ord i mål med dit byggeri og sørger for et resultat, der er håndværksmæssigt bygget korrekt.

Konkurrencedygtige priser på opbygning af træterrasse

Du kan være sikker på, at du får en god pris på din træterrasse, når du bestiller et tilbud hos os. Vi kører med billige priser, da vi gerne vil kunne udføre et godt og solidt stykke arbejde, der er til at betale sig fra. Dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne eller det håndværksmæssige aspekt.

Byg en træterrasse med vores hjælp. Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på hos os - og det er der heller ikke på prisen.

Få et tilbud på lægning af træterrasse allerede i dag

Ønsker du dig en vedligeholdelsesfri træterrasse, eller har du spørgsmål til hvordan, vi kan hjælpe dig med din opbygning af træterrasse? Du kan fange os på telefon 22 53 08 14 eller skrive til os på ebbe@ekmbyg.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud – kontakt os i dag! 

Vi har fokus på dine ønsker og behov. Og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS

byggaranti

Hagensstrupparken 41, 8860 Ulstrup  |   Telefon: 22 53 08 14   |   E-mail: ebbe@ekmbyg.dk   |   CVR: 29769036