Nybyggeri – eller tilbyg og ombyg

Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS er din garanti for professionelt arbejde i alt hvad vi laver. Kvalitet er vores varemærke, som vi ikke går på kompromis med, hvad end det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller ombygning. 

Vi ved, at det kan virke uoverskueligt når det drejer sig om at skulle renovere eller ligefrem bygge noget helt nyt. Med os som dit valg af tømrerfirma rådgiver vi dig fra start til slut.

Vi holder til i Ulstrup og servicerer blandt andet kunder i Bjerringbro, Randers, Viborg og andre omkringliggende byer.

Vi kan være din koordinator

Vores kompetente tømrere har mange års erfaring inden for feltet og er i stand til at bygge et nyt hus helt fra bunden, hvis det er det, du ønsker. Vi kan samtidig stå for at være tovholder på hele projektet og koordinere de forskellige håndværkere, som der oftest er brug for ved de større projekter. På denne måde slipper du som kunde for selv at skulle stå for det praktiske i forhold til byggeriet.

​Byggeprocessen

Vi sørger altid for at informere og orientere vores kunder løbende gennem byggeprocessen, så der ikke opstår tvivlstilfælde. Du er med hele vejen i processen og kan altid stille os spørgsmål, som måtte dukke op. Vi følger ethvert projekt helt til dørs og tager også vores byggeaffald med os, så du ikke starter tilværelsen efter processen med at rydde op efter os.

Nybyggeri i alle størrelsesordner

Vi gøs os i det hele! Vi står derfor klar til både at bygge nyt, bygge om eller bygge til for både private og erhverv. Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen finder ud af, hvordan vi kan realisere dine tanker og ønsker – uanset om de er store eller små. Kontakt os på tlf. 22 53 08 14, på mail ebbe@ekmbyg.dk for at fortælle om dit næste byggeprojekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud – kontakt os i dag! 

Vi har fokus på dine ønsker og behov. Og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS

byggaranti

Hagensstrupparken 41, 8860 Ulstrup  |   Telefon: 22 53 08 14   |   E-mail: ebbe@ekmbyg.dk   |   CVR: 29769036