Renovering af hus - vi realiserer dine boligdrømme

​Trænger dit hus til en kærlig hånd? Med en husrenovering kan du få præcis det hus, du ønsker dig.

Hos Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS tilbyder vi alt inden for ombygning og renovering af huse. Vi har adresse i Ulstrup, men vi kører dagligt i områderne omkring Bjerringbro, Randers og Viborg. Vores kunder har alle det til fælles, at de sætter pris på høj faglighed, solidt håndværk og en god pris - og det får de hos os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvad koster renovering af hus?

Selvom vi altid tilbyder dig en fair og konkurrencedygtig pris, spænder vores priser vidt. Der er stor forskel på hvilken form for renovering af hus, du gerne vil i gang med, og det er klart, at prisen på udskiftning af vinduer vil være lavere, end hvis du skal have lagt et helt nyt tag.

Én ting kan du dog være sikker på. Du får en billig pris hos os, uden at vi slækker på kvaliteten af vores arbejde og det resultat, vi leverer til dig.

Indhent tilbud på renovering af hus allerede i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne høre, hvad vi skal have for at hjælpe dig med en specifik opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne fra dig på telefon 22 53 08 14. Alternativt kan du sende os en mail på ebbe@ekmbyg.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud – kontakt os i dag! 

Vi har fokus på dine ønsker og behov. Og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS

byggaranti

Hagensstrupparken 41, 8860 Ulstrup  |   Telefon: 22 53 08 14   |   E-mail: ebbe@ekmbyg.dk   |   CVR: 29769036