Tagrenovering og lægning af nyt tag tilbydes

Skal du have udført professionelt tagarbejde? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. 

Hos Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS i Ulstrup udfører vi alle former for tagarbejde, herunder både lægning af nyt tag og tagrenovering, for vores kunder i blandt andet Randers, Viborg, Bjerringbro, Ulstrup og omegn.

Vi er et professionelt tømrerfirma, som står klar til at varetage enhver form for tagarbejde. Uanset om du mangler hjælp til en form for tagreparation eller til at få lagt helt nyt tag, står vi klar til at løse opgaven for dig.

Alle mænd i vores stab er dygtige og veluddannede inden for faget. Derfor kan du forvente solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden, når du samarbejder med os.

Vi har mere end 12 års erfaring inden for tagrenovering

Vi har mere end 12 års erfaring på området, så du kan trygt overlade din næste tagopgave til os. Vi varetager både store og små opgaver inden for renovering af tag, så du bør aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vores tømrer mestrer håndværkets dyder og har en mangeårig erfaring med at lægge og udskifte tage på alle størrelser og typer af bygninger. Vi er desuden eksperter i at montere og udskifte stålpladetage i hele længder på både parcelhuse og erhvervsbyggeri.

Det kan godt betale sig at have et solidt og tæt tag, da et utæt tag betyder, at du bruger unødvendig meget energi til at opvarme huset

Meget af energien vil nemlig sive ud af det utætte tag og derved ikke blive brugt til opvarmning. De fleste oplever derfor en markant mindskning af varmeforbruget, når taget bliver renoveret eller udskiftet.

Vi står klar til at hjælpe dig med enhver form for tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger blandt andet, hvilken type tag der skal lægges, og hvor stort taget skal være. Andre faktorer, der kan påvirke prisen, er eksempelvis, om vi selv skal tage det eksisterende tag ned først. 

Når du samarbejder med vores tømrerfirma, er du garanteret en så billig pris som muligt på dit nye tag, uanset hvilken type og hvor stort et areal vi skal lægge.

Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Du kan med andre ord være sikker på, at vi leverer veludførte resultater af høj kvalitet, når du samarbejder med os. 

Vi er desuden medlem af Byg Garanti, så du er dækket i tilfælde af fejl og mangler ved din tagrenovering.

Kontakt os, og modtag et godt tilbud

Generelt tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alt fra tagrenovering til nyt tag. 

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 08 14 eller skrive til e-mail: ebbe@ekmbyg.dk, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud – kontakt os i dag! 

Vi har fokus på dine ønsker og behov. Og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen ApS

byggaranti

Hagensstrupparken 41, 8860 Ulstrup  |   Telefon: 22 53 08 14   |   E-mail: ebbe@ekmbyg.dk   |   CVR: 29769036